Pravno obaveštenje

Vlasnik stranice i domena pod nazivom www.triglav.rs (u daljem tekstu: web stranica Triglav Osiguranja, a.d.o. Beograd) je Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd, Milutina Milankovića 7a, 11070 Novi Beograd. Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd, stara se o  tačnosti i ažurnosti informacija objavljenih na web stranici www.triglav.rs.

Informacije na web stranicama služe samo u informativne svrhe i ne proizvode pravne posledice, osim gde je to izričito navedeno.
Ni Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd, niti bilo koje drugo pravno ili fizičko lice koje je uključeno u stvaranje i dizajn ove web stranice ni u kom slučaju neće biti odgovorno akcionarima ili bilo kom trećem licu za bilo kakvu štetu koja može biti rezultat postojanja, pristupa, korišćenja i / ili zbog nemogućnosti korišćenja ove web stranice i / ili informacije na ovoj stranici,  ili za bilo kakve greške ili propuste u njegovom sadržaju.

Takođe, Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd nije odgovorno za oblik i sadržaj informacija dobijenih putem linkova koje nisu u vlasništvu Triglav Osiguranja a.d.o. Beograd, a takođe nije odgovorno za pravila o privatnosti na tim lokacijama.

Zadržavamo pravo da sadržaj ovih web stranica u bilo kom trenutku, na bilo koji način i iz bilo kog razloga menjamo bez prethodne najave. Za bilo kakve posledice takvih promena Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd ne preuzima odgovornost.

 

Autorsko pravo

Na osnovu Zakona o autorskom i srodnim pravima, Triglav Osiguranje a.d.o . Beograd je imalac materijalnih autorskih prava nad sadržajem zaštićenog autorskim pravima u najširem smislu (grafika, fotografija, ilustracija i ostalih tekstova), objavljenih na web stranici. To znači da je, bez pismenog dopuštenja društva  Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd, bilo kakvo kopiranje, prepisivanje, umnožavanje i širenje u komercijalne svrhe zabranjeno.

Autorskim pravom izuzetno je dopušteno koristiti ili reprodukovati radove na osnovu prava pristupa informacijama od javnog značaja, obrazovne svrhe, a za ilustraciju, postavljanje citata, obavezno je navesti izvor i autorstvo dela.


Izjava o podacima o ličnosti

Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd sa podacima o ličnosti postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i u skladu sa Pravilnikom o merama i postupcima za zaštitu podataka o ličnosti akcionarskog društva za osiguranje.

Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd obrađuje ​​ podatke o ličnosti lica s kojima ima zaključen ugovor u svrhu izvršenja obaveza određenih ugovorom, kao i licima sa kojima ima nameru da zaključi ugovor, a prema odredbi člna 12, stav 2 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Obrada podrazumeva prikupljanje, beleženje, obradu, pretraživanje, ažuriranje, korišćenje, stavljanje na uvid, razvrstavanje, objedinjavanje, čuvanje i arhiviranje   podataka u zbirkama – bazama podataka. Vaši podaci o ličnosti će biti sačuvani i koristiće se samo za vreme kada je to potrebno za postizanje svrhe.

Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd samo sa Vašim prethodim pristankom može koristiti Vaše podatke o ličnosti u marketinške svrhe i može Vas kroz različite načine komuniciranja upoznati s novim ponudama osiguranja.


Saglasnost sa odredbama pravnog obaveštenja.

Ulaskom na stranicu www.triglav.rs prihvatate sva ograničenja i uslove. Ukoliko se ne slažete sa gore navedenim, nemojte koristiti ovu stranicu. Preporučujemo da posetite našu web stranicu povremeno i ponovno pregledate trenutno pravno obaveštenje, jer to i  Vas  obavezuje.