DRAJV
izazovi

Drajv sa prijateljima

Postupak za osvajanje značke je jednostavan: na bočnom meniju izaberi opciju "Pozovite prijatelje" i sa nekoliko klikova Tvoji prijatelji će na e-mail adresu primiti pozivnicu. Izazov osvajate kada se barem jedan od njih odazove pozivu i registruje na DRAJV.
VAŽNO DA ZNAŠ: potrebno je da se tvoj prijatelj na DRAJV registruje e-mail adresom na koju si mu poslao pozivnicu.

Prvi drajv

Prvi kilometri, prvi DRAJV izazov! Odvozaj 3 km dugu vožnju. To može biti autoput, put u naselju...samo je važno da vozite sigurno. Mi navijamo za Tebe!

Drajv 300-tka

Ovaj izazov je tvoj ukoliko u jednom mesecu odvozaš 300 km. Šta čekaš? Kreni!

Tri za redom

Da li si za igru? Ukoliko budeš vozio tri nedelje za redom najmanje jednu vožnju nedeljno ( koja ne sme biti kraća od 3km) i budeš je snimio putem DRAJV aplikacije sigurno osvajaš TRI ZA REDOM Izazov! Srećno!

Drajv profil

U podešavanjima aplikacije unesi svoje podatke i na taj način osvaji izazov DRAJV profil. Ovaj izazov je uslov za učestvovanje u nagradnim igrama. Držimo ti palčeve!

Tužibaba

Ukoliko pratiš svoja putovanja na karti i shvatiš da se na određenom delu puta ogrraničenja razlikuju od onih zapisanih u aplikaciji, molimo te da nas obavestiš. Radujemo se tvojim obaveštenjima. Hvala ti! Tako pravimo bolji DRAJV.

Drajv 10-tka

Odradi deset vožnji i obrati pažnju na to da je svaka od njih najmanje 3 km . Pravila za učestvovanje ostaju ista: volan u ruke i pamet u glavu. Srećno!

Vikend drajv

Da li želiš da isprobaš VIKEND DRAJV izazov? U subotu i / ili nedelju odvozaj niz vožnji koje imaju kombinovanu dužinu od 20 kilometara. Ako Te svrbe gume, naravno da možeš da odvozaš i više :) Srećno!

Drajv 20-tka

Prihvati DRAJV 20-ka izazov i odvozaj barem jednu 20 kilometarsku vožnju. Izaberi bilo koje odredište, važno je samo da voziš bezbedno. Srećno!